Cursul prezintă o serie de tehnici și metode menite să te învețe un model sustenabil și evolutiv de dezvoltare a abilităților profesionale, în special cele tehnice. Scopul este de a dobândi cunoștințele necesare care să te ajute să-ți îmbunătățești skill-urile de dezvoltare software, să fi în pas cu cele mai noi tehnici de programare și cele mai actuale tehnologii și să fii capabil să îți definești propriul stil de a coda.

Profil participant

Cursul se adresează tuturor programatorilor software, arhitecților, liderilor tehnici și managerilor de proiect, indiferent de nivelul de experiență, care doresc să învețe un model evolutiv de dezvoltare software, ce poate reprezenta un instrument capabil să rezolve o serie de probleme, în același timp creând noi oportunități. Scopul este de a obține rezultate notabile sub aspectul calității produselor software dezvoltate, iar atunci când conceptul este utilizat în împrejurările adecvate, rezultatul final să ajute la îmbunătățirea mediului de lucru.


Tematică

# Modul
1. Ce este Software Craftsmanship?
2. Ce reprezintă ucenicia (apprenticeship)?
3. Care sunt modelele de ucenicie (apprenticeship patterns)?
4. Emptying the cup
5. Walking the long road
6. Accurate self-assessment
7. Perpetual learning
8. Construct your curriculum

FAQ

De ce să particip la acest curs?

Pentru că vei învăța un model evolutiv care să te ajute să obții rezultate mai bune și să îți îmbunătățești abilitățile de programare software și nu numai.

Eu am deja o vastă experiență în programarea software. Concret, ce voi învăța?

Modelul mai sus menționat este alcătuit din mai multe etape, fiecare cu o serie de tehnici și metode specifice, pe care le vom studia și aplica în mod practic. Totuși, acest algoritm nu garantează aceleași rezultate de fiecare dată. În schimb poate reprezenta un instrument capabil să rezolve o serie de probleme, în același timp creând noi oportunități.

Cât de practic este cursul?

Cursul are o parte semnificativă de aplicații practice pentru că dorim să te învățăm să aplici chiar de a doua zi aceste principii în activitățile tale zilnice.

Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...

Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !