Trainingul propune o abordare experiențială a celor mai noi și mai utile tehnici si metode de analiză de business, specifice etapelor de planificare și monitorizare a activităților, de elicitare și de analiză a cerințelor, de analiză a organizației și de evaluare și validare a soluției.

Profil participant

Business analyst/ Requirements analyst În cadrul cursului vei avea ocazia să înveți și să aplici o serie de tehnici și metode necesare oricărui analist de business. Acestea te vor ajuta să elicitezi corect și eficient cerințe de la toți stakeholderii, să faci analiza acestora astfel încât soluțiile propuse să fie validate și acceptate de către stakeholderi și să gestionezi și să comunici cerințele astfel încât acestea să ofere soluțiile pe beneficiarul le așteaptă.
Manager de proiect În cadrul trainingului vei studia și vei aplica tehnici și metode utilizate în etapa de analiză de business a oricărui proiect. Acestea te vor ajuta să ai o imagine de ansamblu completă, să înțelegi mai ușor activitățile întreprinse de colegii tăi analiști și te vor ajuta să poți elicita, analiza și comunica mult mai clar și mai ușor diverse cerințe ale clienților către echipa de proiect.
Tester / Inginer QA Definirea planului de testare precum și a strategiei de testare va fi mult mai ușoară și eficace odată ce acestea sunt bazate pe niște interacțiuni clar definite în setul de diagrame UML. Trasabilitatea între cerințele produsului, unitățile de implementare (module, componente) și suitele de teste scrise va fi mult mai ușoară și simplu de comunicat către toți stakeholderii.
Orice profesionist interesat de analiza de business Tehnicile și metodele de analiză de business pot fi adaptate și aplicate cu foarte mare ușurință în orice proiect, indiferent de domeniul de activitate. Acestea te vor ajuta să identifici și să înțelegi mai ușor nevoile clienților și să poți oferi pentru acestea soluții, care să fie acceptate, ușor de implementat și aliniate la cultura organizației beneficiar.

Tematică

# Modul
1. Tehnici utilizate în planificarea și monitorizarea activităților de analiză de business în proiecte
2. Tehnici de elicitare
3. Tehnici de management și analiză a cerințelor
4. Metode de analiză a organizației
5. Metode de analiză a cerințelor
6. Tehnici utilizate în evaluarea și validarea soluției de business

FAQ

De ce să particip la acest curs?
Pentru că vei învăța să faci efectiv analiză de business!
Eu fac deja analiză de business, am experiență în domeniu.
Foarte bine! Asta înseamnă că participând la acest curs, vei avea ocazia de a afla lucruri noi, dar și de a-ți obține confirmarea corectitudinii și calității tehnicilor pe care deja le aplici.
Cât de teoretic este cursul? Sunt deja familiarizat cu informațiile accesibile pe net.
Cursul este foarte practic. Metodele și tehnicile sunt descrise sumar de trainer, apoi se lucrează direct exerciții cu fiecare metodă. Noi suntem adepții învățatului "hands on".
Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...
Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !