Trainingul prezintă o imagine clară și structurată a procesul de management și analiză a cerințelor, pe tot parcursul unui proiect. Vei studia metode și tehnici care te vor ajuta să elaborezi documentații de calitate, cu cerințe clare și complete.

Profil participant

Business analyst/ Requirements analyst În cadrul cursului vei avea ocazia să înveți și să aplici o serie de tehnici și metode utile oricărui analist de business. Acestea te vor ajuta să identifici și să formulezi clar și complet cerințele cu care lucrezi, să le organizezi și să le prioritizezi în funcție de diverse criterii, să faci analiza acestora și să elaborezi documentații de calitate, care ulterior să poată fi ușor de înțeles și de implementat, atât de către propria echipă cât și de către beneficiar.
Manager de proiect O structură clară și completă a etapei de analiză de business este mult mai simplu de gestionat și de monitorizat, este mult mai ușor de comunicat către restul echipei și către beneficiar și în același timp organizarea și prioritizarea cerințelor clientului se va face mai eficient. În cadrul trainingului vei studia și vei aplica tehnici și metode de analiză de business pentru managementul și analiza cerințelor, aplicabile în orice tip de proiect.
Orice profesionist interesat de Analiza de Business Orice proiect care presupune lucrul cu cerințe primite din partea clienților, fie că vorbim de servicii sau produse, va avea de câștigat de pe urma unui proces structura, complet și clar de management și analiză a cerințelor. Verificarea și validarea cerințelor se va face mult mai ușor iar soluția modelată va corespunde mai bine nevoilor beneficiarului. Tehnicile și metodele studiate în cadrul trainingului sunt aplicabile în orice proiect, indiferent de domeniul de activitate.

Tematică

# Modul
1. Termeni și concepte
2. Managementul și comunicarea cerințelor
3. Prioritizarea cerințelor
4. Organizarea cerințelor
5. Modelarea soluției
6. Verificarea și validarea cerințelor

FAQ

De ce să particip la acest curs?
Pentru că vei învăța cum să faci efectiv managementul și analiza cerințelor în cadrul unui proiect!
Concret, ce voi învăța?
Vei învăța să modelezi spațiul soluției, să organizezi și să prioritizezi cerințele, să testezi și să validezi soluția. În egală măsură îți vei testa abilitățile analitice, gândirea logică și creativitatea!
Ce experiență anterioară îmi este necesară?
Minimală. Ne dorim să fi lucrat în proiecte în care etapa de analiză de business primește atenția cuvenită, indiferent ce rol ai avut în proiect (poate ai testat, dezvoltat sau doar ai efectuat unele activități specifice analizei de business).
Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...
Daca sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, intreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !