Cursul prezintă abilitățile de leadership orientate către oameni, către rezultate și către viziunea companiei. Liderul este persoana care înțelege, pe de o parte, misiunea organizației pe care o reprezintă, și, pe de altă parte, problemele și provocările oamenilor pe care îi coordonează. Rolul liderului este de a constitui, prin puterea exemplului personal, un motivator care inspiră încredere și îndeamnă la acțiune, facilitând echipei obținerea rezultatelor targetate și creând, în același timp, un mediu optim pentru dezvoltarea individuală a fiecărui coechipier, aliniată cu obiectivele strategice ale firmei.

Profil participant

Cursul se adresează managerilor, membrilor echipei și liderilor care vor să își dezvolte abilitățile interpersonale de a conduce, în medii organizaționale dinamice, caracterizate de schimbări frecvente și cu impact, interne și ale pieței. Cursul este experiențial și abordează, de la nivel strategic până la nivelul abilităților și aptitudinilor cheie necesare unui lider, leadership-ul, ca și profesie/carieră, oferind oportunitatea explorării detaliate a motivațiilor și provocărilor specifice.


Tematică

# Modul
1. Calitățile unui bun lider
2. Cele 3 roluri ale liderilor: a motiva, a organiza, a inova
3. Nivele de excelență în leadership
4. Recunoașterea calităților de lider: la tine și la ceilalți

FAQ

De ce să particip la acest curs?

Pentru că vei învăța să distingi între rolul de manager și cel de lider, să te concentrezi pe a-i motiva pe ceilalți, a organiza activitățile echipei și mai ales cum să gestionezi inovația și ideile la nivel de echipă/departament.

Mai exact ce anume voi învăța?

Vei învăța cum să identifici diferite tipuri de leadership, cum se realizează tranziția de la manager la lider precum și practici de bază în leadership (ex: luarea deciziilor, orientarea către oameni și rezultate, etc.).

O parte dintre aceste aspecte deja le cunosc și le aplic cu succes.

Foarte bine! În acest caz vei putea să îți confirmi cunoștințele pe care deja le aplici, vei avea ocazia să îți elaborezi un plan personal de evoluție în leadership, să recunoști trăsăturile de lideri ale colegilor și să determini situațiile în care este indicat să acționezi ca lider, respectiv ca manager.

Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...

Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !