Feedback-ul reprezintă unul dintre cele mai importante și utile tool-uri de management al oamenilor. În cadrul acestui training vom studia tipurile de feedback existente – pozitiv și constructiv, care sunt beneficiile utilizării corecte a acestuia, când este recomandat să îl folosim și mai ales cum, toate în scopul de a ne dezvolta această abilitate managerială, care sa conducă la obținerea celor mai bune rezultate la nivel individual și de echipă.

Profil participant

Programator / Developer / Tester / Inginer QA

Feedback-ul este ceva cu care ne întâlnim zilnic, fie că suntem sau nu conștienți de acesta. Învață să fii receptiv la feedback-ul primit, fie el pozitiv sau constructiv, și să oferi, la rândul tău, în mod corect și la momentul potrivit feedback. În acest fel vei avea ocazia să îți îmbunătățești rezultatele, relațiile cu colegii și privești dincolo de acele remarci laudative sau răutăcioase.

Manager de proiect / Manager tehnic / Lider de echipă

Învață cum să folosești în beneficiul tău și al echipei acest tool de management. Aplicat în mod corect poate cataliza abilități neștiute ale membrilor echipei tale, îi poate motiva și încuraja în momentele dificile (perioade stresante, termene limită strânse, etc.) ale proiectelor și reprezintă un puternic motivator non-financiar, fiind asociat cu recunoașterea, de care toți avem nevoie.

Orice profesionist interesat de dezvoltare profesională

Folosind în mod corect feedback-ul pozitiv și constructiv îți poți îmbunătății relațiile cu colegii, poți reduce numărul de conflicte sau situații tensionate, poți deveni un mentor pentru colegii debutanți și, de ce nu, poate reprezenta un prin pas în formarea ta ca lider.


Tematică

# Modul
1. Definiția feedback-ului
2. Importanței feedback-ului în propria echipă
3. Folosirea și asumarea feedbackului pozitiv și constructiv
4. Motivarea prin feedback

FAQ

De ce să particip la acest curs?

Pentru că vei învăța cum să oferi feedback care să-i motiveze pe colegi și să-i ajute să-și îmbunătățească rezultatele, când este cel mai potrivit moment să faci acest lucru și care sunt beneficiile dacă folosești acest tool în mod constant.

Dar eu mă înțeleg excelent cu colegii, consider că e un aspect pe care îl gestionez bine.

Perfect! În acest caz vei avea ocazia să iți confirmi cunoștințele pe care deja le aplici în relația cu ceilalți, să afli lucruri noi și să îți perfecționezi stilul de a oferi și primi feedback.

Cât de practic este cursul?

Cursul este bazat pe învățare experiențială. Vom aplica noțiunile teoretice folosind o serie de exerciții și jocuri de rol reprezentative.

Vreau mai multe detalii despre curs. De exemplu...
Dacă sunt alte lucruri pe care dorești să le afli, întreabă-ne direct la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. !