Antrenorul tau personal pe orice probleme de ordin tehnic, de la programare la arhitectura software si metodologii de dezvoltare.

Profil participant

Developer

Coach-ul te poate ajuta sa iti imbunatatesti stilul de programare, sa alegi si sa aplici o noua tehnologie, sa elaborezi sau evaluezi arhitectura unui modul sau produs sau sa gasesti cauza si sa rezolvi bug-uri sau probleme dificiel ale produsului.

Business Analyst / Requirements Analyst

Coach-ul te poate ajuta sa iti imbunatatesti abilitatile de modelare, elicitare sau documentare a cerintelor si sa alegi si folosesti unelte noi de analiza de business.

Tester / Inginer QA

Coach-ul te poate ajuta cu alegerea si implementarea de tehnologii de automatizare a testelor, elaborarea si evaluarea strategiei si planului de testare, invatarea aplicarii unui limbaj de programare pentru uz specific in scrierea de teste.

Orice persoana ce lucreaza in software sau domenii conexe

Coach-ul te poate ajuta sa iti confirmi sau elaborezi solutii, sa iti imbunatatesti abilitatile existente sau sa iti dezvolti abilitati noi in orice tine de metodologii de dezvoltare, testare, dezvoltare, DevOps, analiza de business si management de proiect.


Cele mai populare subiecte de coaching

# Modul
1. Technology Coaching
  • Deprinderea unei tehnologii noi sau îmbunătățirea cunoștințelor existente
  • Aplicarea unei tehnologii într-un context nou (un nou tip de aplicație sau un nou tip de problemă de rezolvat)

2. Software Architecture Coaching
  • Deprinderea de cunoștințe necesare elaborării arhitecturii unui produs sau soluții software (design, modelare, documentare, etc.)

  • Elaborarea sau analiza arhitecturii unui produs sau soluții software date
3. Software Craftsmanship Coaching
  • Deprinderea sau îmbunătățirea cunoștințelor necesare scrierii de clean code și aplicarea de metode și tehnici de programare ce asigură o calitate sporită a soluției rezultate (SOLID principles, Design Patterns, Boyscout rule, etc.)

  • Deprinderea sau îmbunătățirea cunoștințelor necesare pentru refactorizarea codului (legacy code, refactoring to patterns, etc.)

4. Problem Solving Coaching
  • Deprinderea sau îmbunătățirea cunoștințelor de depanare a aplicațiilor și analiză a performanței și securității acestora (static code analysis, security scans, debugging, etc.)

  • Analiza și propunerea de soluții pentru o problemă dată a unei aplicații specifice (defect, problemă de performanță sau de securitate, etc.)


Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru a stabili o primă sesiune, gratuită, de coaching!